fbpx

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ – DANS L’IMAGE – INSIDE THE IMAGE Reenacting cinema through extended media

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ – DANS L’IMAGE – INSIDE THE IMAGE
Reenacting cinema through extended

Το Πολυδύναμο Κέντρο Επικοινωνίας «Φούρνος» σε συνεργασία με την Σχολή École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Παρίσι) παρουσιάζει ένα ψηφιακό διαδραστικό καλλιτεχνικό περιβάλλον και παράλληλες δράσεις στον παλιό κινηματογράφο Άλφαβιλ και το Θέατρο Φούρνος.
Με τίτλο ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ-DANS L’IMAGE-INSIDE THE IMAGE/Reenacting cinema through extended media παρουσιάζονται έργα από καλλιτέχνες και ερευνητές των εργαστηρίων Reflective Interaction και Spatial Media Research της École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική και ερευνητική ομάδα του Κέντρου Φούρνος.
Συμμετέχουν, επίσης, το εργαστήριο των Πολυμέσων της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών και το Εργαστήριο Ευφυών Συστημάτων του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η ιδέα
Μέσα στην αίθουσα ενός παλιού κινηματογράφου, ο επισκέπτης – θεατής καλείται να περιηγηθεί σε ένα ψηφιακό διαδραστικό περιβάλλον, να το κατοικήσει, να το αλλάξει, να βιώσει από διάφορες οπτικές και κλίμακες θέασης τα διαδραστικά θεάματά του, να συμμετέχει σε αυτά, να ψυχαγωγηθεί να αναπτύξει έναν διάλογο, να στοχαστεί.
Τα έργα, αν και λειτουργούν μέσα από μηχανισμούς εκτεταμένης πραγματικότητας, προβάλλονται στην ειδικά διαμορφωμένη κινηματογραφική αίθουσα με την μορφή που θα είχε ένα φεστιβάλ ταινιών.
Έμπρακτα μπαίνουν τα ερωτήματα: τι αλλάζει σήμερα στους χώρους παρουσίασης των έργων όταν ο επισκέπτης κατοικεί μέσα στην εικόνα; Πώς θα είναι ο πραγματικός χώρος που θα φιλοξενεί τον εικονικό χώρο;
Ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουν οι χώροι προβολής που όλοι έχουμε αγαπήσει και πώς θα εξελιχθούν τα έργα ώστε να απευθύνονται διαδραστικά σε πολυπληθές κοινό;
Και τέλος το πιο σημαντικό: Τι ιδέες θα προκύψουν μέσα από αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά; Και βέβαια τι μορφή θα έχουν οι νέες αυτές μορφές τέχνης και διασκέδασης ως οικονομικό σύστημα;

Επιμελητές της εκδήλωσης είναι οι καλλιτέχνες και ερευνητές Νέων Μέσων:
Μάνθος Σαντοριναίος, Samuel Bianchini, François Garnier.

Στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου θα παρουσιάζονται με τη σειρά, ακολουθώντας την λογική ενός κινηματογραφικού φεστιβάλ, συμμετοχικά έργα εκτεταμένης πραγματικότητας, cinema 360°, καθώς και έργα τα οποία αναπτύσσουν διάδραση μέσω προηγμένων μηχανισμών όρασης υπολογιστή και ηλεκτροεγκεφαλογραφίας.

Οι καλλιτέχνες και επιστήμονες που συμμετέχουν είναι οι:
Κωνσταντίνα Βέτσιου, Samuel Bianchini, Continuum Collective, Άννα Γράδου, Dominique Cunin, François Garnier, Nεφέλη Γεωργακοπούλου, Νεφέλη Δημητριάδη, Διονύσης Ζαμπλάρας, Σταυρούλα Ζώη, Λευτέρης Κοντοπόδης, Κατερίνα Κορρέ, Σοφία Κουρκουλάκου, Άννα Μελή, Πέννυ Μηλιά, Βίκυ Μιχαλοπούλου, Moubarak Oussama, Νικήτας Μπαχάρας, Αναστάσιος Ρούσσος, Rémi Sagot-Duvauroux, Guillaume Seyller, Μάνθος Σαντοριναίος, Δημήτρης Τράκας, Βανέσσα Φερλέ.

Στη ροή προβολών και δράσεων έργων εκτεταμένης πραγματικότητας συμμετέχει η ηθοποιός performer Ιωάννα Μητσιάλη

Οι προβολές θα λάβουν μέρος στον ιστορικό κινηματογράφο Άλφαβιλ από την Πέμπτη 7 έως το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, 19:00 με 23:30μ.μ.

Παράλληλα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 14.30-17.30 θα γίνει Workshop από τους καλλιτέχνες ερευνητές του ENSADLab Διονύσιο Ζαμπλάρα, Σοφία Κουρκουλάκου, Νεφέλη Γεωργακοπούλου με θέμα « Ενσώματες πρακτικές για εκτεταμένα μέσα » (λόγω περιορισμένων θέσεων, δηλώστε συμμετοχή στο info@fournos-culture.gr γράφοντας το όνομα σας, ιδιότητα και γνώσεις στα νέα μέσα)

Την ίδια ημέρα 17.45 – 18.45 Παρουσίαση της École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs

Στις 10 Δεκεμβρίου 17.30-21.00, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί μια ημερίδα– εργαστήριο με τον τίτλο: «Όταν θα καταλάβουμε ότι η γη δεν είναι πλέον στρογγυλή» σε επιμέλεια Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου και Αγγελικής Πούλου.
Δεν πρόκειται ακριβώς για μια τυπική ημερίδα, αλλά για ένα εργαστήριο επεξεργασίας ιδεών και πληροφοριών, την ίδια μορφή εξάλλου θα έχει και η τριήμερη παρουσίαση των εξελιγμένων τεχνολογικά καλλιτεχνικών έργων, εντός ενός παλιού κινηματογράφου. Θα διερευνηθούν και θα συζητηθούν δυνατότητες ανάπτυξης των καλλιτεχνικών έργων έχοντας σαν κεντρικό άξονα την άποψη ότι δεν ξεχωρίζει η Τέχνη σαν κάτι υπεράνω της κοινωνίας, αλλά είναι μέσα σε αυτήν, οπότε το ενδιαφέρον δεν βρίσκεται στην έννοια της πρωτοπορίας όπως διατυπώθηκε κατά τον 20ο αιώνα, αλλά στον ίδιο τον πολιτισμό έτσι όπως αυτός μεταβάλλεται ραγδαία λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας.

Με την συμμετοχή των:
_ συνδεσιμότητα
Μάνθος Σαντοριναίος, Καλλιτέχνης Ερευνητής, Διευθυντής του Fournos Lab Καθηγητής ΑΣΚΤ (2000 2021)

Ο δρόμος προς το ιδεώδες της τεχνολογικής αποκεντροποίησης: επανοικειοποίηση των τεχνολογικών μέσων δημιουργίας
Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου, Νομική σύμβουλος Digital Freedom Fund / Ερευνήτρια Institute for Information Law (IViR), University of Amsterdam

Πώς να κατοικήσουμε τον κόσμο: VR,XR, Installations και η αίσθηση του «κοινού»/ «μαζί».
Αγγελική Πούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια ΕΚΠΑ – Επιμελήτρια

H διδασκαλία των νέων δημιουργών από κοινού με τη μηχανή. Ζητήματα αξιοποίησης ευφυών εκτεταμένων περιβαλλόντων στη σύγχρονη καλλιτεχνική εκπαίδευση
Σταυρούλα Ζώη, Επιστήμων πληροφορικής και διεπιστημονική ερευνήτρια στον χώρο των δημιουργικών τεχνολογιών. Μέλος Ε.Δι.Π. της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο Εργαστήριο Πολυμέσων Υπερμέσων. Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Τα Μεγάλα Γλωσσικά Μοντέλα (Large Language Models) ως εργαλεία δημιουργίας.
Γιώργος Τριχόπουλος, εκπαιδευτικός πληροφορικής, μουσικός, διδακτορικός ερευνητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται στις 11 Δεκεμβρίου, 16.30 – 20.30μ.μ. θα παρουσιαστούν τα Προγράμματα Σπουδών Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα που ασχολούνται με την Ψηφιακή Τέχνη.
• Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης»
• Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Εργαστήριο Νέων Μέσων στις Εικαστικές Τέχνες Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών – Σχολή Καλών Τεχνών
• Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης -Σχολή Καλών Τεχνών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη, Τμήμα Κινηματογράφου «Κινηματογράφος και Εικονική, Επαυξημένη, Μεικτή Πραγματικότητα»
• Ιόνιο Πανεπιστήμιο Σχολή Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας
• Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Σχολή Καλών Τεχνών, Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών
• Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου
Η παρουσίαση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους υποψήφιους -ες φοιτητές φοιτήτριες και για αυτούς -ες που θα ήθελαν να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές.

Μία από τις δράσεις στo πλαίσιo της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη της ειδικής εφαρμογής Εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης ChatGPT@Alphaville: an AI real-time multilingual catalog. Πρόκειται για ένα εξελιγμένο chatbot το οποίο παίζει το ρόλο του καταλόγου της εκδήλωσης. Έχει τη δυνατότητα να δέχεται τα ερωτήματα των επισκεπτών σε οποιαδήποτε γλώσσα και να απαντάει σε πραγματικό χρόνο, τόσο σε σχέση με τον χώρο της έκθεσης όσο και σε σχέση με στοιχεία που αφορούν στο θεωρητικό μέρος, την ιστορία του κ.α. Είναι μια εργασία του Γιώργου Τριχόπουλου στο πλαίσιο της διδακτορικής του διατριβής, σε συνεργασία με τον Μάνθο Σαντοριναίο και την Σταυρούλα Ζώη.

Η εκδήλωση επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Υποστηρίζεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας

Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ  KOSMOS 93,6

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Από τις 7 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2023.
Φούρνος – Νέα Άλφαβιλ Μαυρομιχάλη 168 Αθήνα
Τηλ. 210 6460 748 email info@fournos-culture.gr

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ DANS L’IMAGE INSIDE THE IMAGE
Reenacting cinema through extended media

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Συνεχής ροή προβολών και δράσεων έργων εκτεταμένης πραγματικότητας
Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

19.00-23.30
Immersive Hybrid Place (2022) VR Διαδραστική εγκατάσταση
The Hitchcock Experience (2023) VR Διαδραστική εγκατάσταση
Roswell, Autopsy of a Controverse (2019) VR Διαδραστική εγκατάσταση
Minoans VR (2023) Περφόρμανς εικονικής πραγματικότητας με βιο-ανάδραση
Back to crisis: The origin (2023) Παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας
Swipe to Swipe to… (2023 Συμμετοχικό διαδραστικό έργο μέσω των έξυπνων μικρών συσκευών των επισκεπτών
Live Art Brainstorm (2023) Διαδραστική αφήγηση εκτεταμένης πραγματικότητας μέσω τεχνολογίας ηλεκτροεγκεφαλογραφίας
I am here (2020) Έργο εικονικής πραγματικότητας πρώτου προσώπου, οπτικοακουστική εμπειρία
Into the words. After the fire-the performance (2023) Εγκατάσταση εκτεταμένης πραγματικότητας – περφόρμανς
VR plane trip (2023) έργο εικονικής πραγματικότητας με βιο-ανάδραση
Τemps Libre (Free Time) (2004) VR Διαδραστική Εγκατάσταση

23.30 – Party

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου
19.00-23.30

Random Walk (2023) Διαδραστική συμμετοχική εγκατάσταση
Fight or Flight (2020) Ταινία μικρού μήκους 360Ο
The Hitchcock Experience (2022) VR Διαδρστική εγκατάσταση
VR plane trip (2022) έργο εικονικής πραγματικότητας με βιο-ανάδραση
Temps Libre (Free Time) (2004) VR Διαδραστική Εγκατάσταση
Live Art Brainstorm (2023) Διαδραστική αφήγηση εκτεταμένης πραγματικότητας μέσω τεχνολογίας ηλεκτροεγκεφαλογραφίας
Roswell, Autopsy of a Controverse (2019) VR Διαδραστική Εγκατάσταση
Minoans VR (2023) Περφόρμανς εικονικής πραγματικότητας με βιο-ανάδραση
VitRails (2018 & 2023) Εγκατάσταση μικτής πραγματικότητας
Immense Hybrid Place (2021) VR Διαδραστική Εγκατάσταση
Swipe To Swipe To…(2023) Συμμετοχικό διαδραστικό έργο μέσω των έξυπνων μικρών συσκευών των επισκεπτών

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

14.30-17.30
Workshop από την ομάδα της École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs με θέμα ” Ενσώματες πρακτικές για εκτεταμένα μέσα “
από τους καλλιτέχνες ερευνητές του ENSADLab Διονύσιο Ζαμπλάρα, Σοφία Κουρκουλάκου, Νεφέλη Γεωργακοπούλου

17.45 – 18.45
Παρουσίαση της École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs

19.00-23.30

Swipe To Swipe Το… (2023) Συμμετοχικό διαδραστικό έργο μέσω των έξυπνων μικρών συσκευών των επισκεπτών
Into the words. After the fire -the performance (2023) Εγκατάσταση εκτεταμένης πραγματικότητας – περφόρμανς
Roswell , Autopsy of a Controverse (2018) VR Διαδραστική Εγκατάσταση
Back to Crisis:The origin (2023) Παιχνίδι Εικονικής Πραγματικότητας
Fight of Flight (2020) Ταινία Μικρού μήκους 360ο
Temps Libre (Free Time) (2004) VR Διαδραστική Εγκατάσταση
I am here (2023) ) Έργο εικονικής πραγματικότητας πρώτου προσώπου, οπτικοακουστική εμπειρία
VitRails (2018 & 2019) Εγκατάσταση Μικτής Πραγματικότητας
Random Walk (2023) Διαδραστική Συμμετοχική Εγκατάσταση

Στη ροή προβολών και δράσεων έργων εκτεταμένης πραγματικότητας συμμετέχει η ηθοποιός performer Ιωάννα Μητσιάλη

Στοιχεία των έργων
Immersive Hybrid Place (2022) Σοφία Κουρκουλάκου, 2022 eur-ArTeC, EnsadLab (SpatialMedia), INREV/ ATI Univ Paris 8
The Hitchcock Experience (2023) Rémi Sagot-Duvauroux, Spatial Media-EnsadLab, Inria
Roswell , Autopsy of a Controverse (2019) François Garnier & Spatial Media- EnsadLab σε συνεργασία με το Mikros Images Technicolor και την Agence Martienne.
Minoans VR (2023) Νικήτας Μπαχάρας
Back to crisis: The origin (2023) Κατερίνα Κορρέ Εργαστήριο Πολυμέσων ΑΣΚΤ
Swipe to Swipe to… (2023) Samuel Bianchini, Mubarak Oussama & Dominique Cunin
Live Art Brainstorm (2023) Κωνσταντίνα Βέτσιου, Μάνθος Σαντοριναίος, Σταυρούλα Ζωή, / Fournos Lab, εργαστήριο Πολυμέσων ΑΣΚΤ
I am here (2020) Δημήτρης Τράκας
Into the words. After the fire-the performance (2023) Άννα Μελή, Πέννυ Μηλιά , Fournos Lab
VR plane trip (2023) Νεφέλη Δημητριάδη
Τemps Libre (Free Time) (2004) Samuel Bianchini
Random Walk (2023) Λευτέρης Κοντοπόδης , σε συνεργασία με τον Αναστάσιο Ρούσσο(ICS-FORTH) και την Σταυρούλα Ζώη (ΑΣΚΤ Εργαστήριο Πολυμέσων)
VitRails (2018 &2023) Continuum Collective*, Διονύσης Ζαμπλάρας, Σοφία Κουρκουλάκου, Νεφέλη Γεωργακοπούλου
Fight or Flight (2020) Βανέσα Φερλέ, Άννα Γράδου, Βίκυ Μιχαλοπούλου Ελληνογαλλικό Master (Université Paris 8 ATI & Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

17.30-21.00
«Όταν θα καταλάβουμε ότι η γη δεν είναι πλέον στρογγυλή» Ημερίδα– εργαστήριο

_ συνδεσιμότητα
Μάνθος Σαντοριναίος, Καλλιτέχνης Ερευνητής, Διευθυντής του Fournos Lab Καθηγητής ΑΣΚΤ (2000 2021)

Ο δρόμος προς το ιδεώδες της τεχνολογικής αποκεντροποίησης: επανοικειοποίηση των τεχνολογικών μέσων δημιουργίας
Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου, Νομική σύμβουλος Digital Freedom Fund / Ερευνήτρια Institute for Information Law (IViR), University of Amsterdam

Πώς να κατοικήσουμε τον κόσμο: VR,XR, Installations και η αίσθηση του «κοινού»/ «μαζί».
Αγγελική Πούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια ΕΚΠΑ – Επιμελήτρια

H διδασκαλία των νέων δημιουργών από κοινού με τη μηχανή. Ζητήματα αξιοποίησης ευφυών εκτεταμένων περιβαλλόντων στη σύγχρονη καλλιτεχνική εκπαίδευση
Σταυρούλα Ζώη, Επιστήμων πληροφορικής και διεπιστημονική ερευνήτρια στον χώρο των δημιουργικών τεχνολογιών. Μέλος Ε.Δι.Π. της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο Εργαστήριο Πολυμέσων Υπερμέσων. Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Τα Μεγάλα Γλωσσικά Μοντέλα (Large Language Models) ως εργαλεία δημιουργίας.
Γιώργος Τριχόπουλος, εκπαιδευτικός πληροφορικής, μουσικός, διδακτορικός ερευνητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

16. 30 – 20.30
Παρουσίαση των Προγραμμάτων Σπουδών της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα που ασχολούνται με την Ψηφιακή Τέχνη, από τους ίδιους τους συντελεστές.
Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης»
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Εργαστήριο Νέων Μέσων στις Εικαστικές Τέχνες Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών – Σχολή Καλών Τεχνών
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης -Σχολή Καλών Τεχνών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη, Τμήμα Κινηματογράφου «Κινηματογράφος και Εικονική, Επαυξημένη, Μεικτή Πραγματικότητα»
Ιόνιο Πανεπιστήμιο Σχολή Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Σχολή Καλών Τεχνών, Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου
Η παρουσίαση αυτή είναι σημαντική για τους υποψήφιους -ες φοιτητές φοιτήτριες και για αυτούς -ες που θα ήθελαν να κάνουν μεταπτυχιακά

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη
Για την διοργάνωση συνεργάστηκαν

Διεύθυνση Ντοντό Σαντοριναίου
Επιμελητές Μάνθος Σαντοριναίου, Samuel Bianchini, François Garnier
Επιμέλεια ημερίδας – Παρουσίαση των Προγραμμάτων Σπουδών Aλεξάνδρα Γιαννοπούλου, Αγγελική Πούλου.
Τεχνολογική ανάπτυξη και Καλλιτεχνική Διεύθυνση Βούλα Ζώη, Σοφία Κουρκουλάκου, Διονύσης Ζαμπλάρας
Επιμέλεια φωτισμών και ήχου Αποστόλης Τσατσάκος
Συντονισμός υποστήριξη Μυρτώ Καμβύση
Φωτογραφίες και social media Αριάδνη Φυτοπούλου
Επικοινωνία Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
Γραφιστικά Σοφιαλένα Ξεζωνάκη
Ειδικές κατασκευές Θανάσης Θαλασσινός
Εργασίες υποστήριξης Ειρήνης Δεφίγγου
Διοργάνωση Event Γιάννης Τσαούσης
Εξοπλισμός ήχου και εικόνας Μάνος Γεωργακόπουλος
Ειδικός εξοπλισμός Pro Electro

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ChatGPT@Alphaville: an AI real-time multilingual catalog οποιαδήποτε ερώτηση έχετε τόσο σε σχέση με τον χώρο που φιλοξενεί την εκδήλωση όσο και σε σχέση με θεωρητικά και ιστορικά στοιχεία που σχετίζονται με την εκδήλωση. Πρόκειται για μια εργασία του Γιώργου Τριχόπουλου στο πλαίσιο της διδακτορικής του διατριβής, σε συνεργασία με τον Μάνθο Σαντοριναίο και την Σταυρούλα Ζώη.

Η εκδήλωση επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Υποστηρίζεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας

Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ ΚOSMOS 93,6

 

en_GB