Η ΓΥΑΛΑ
Η Άσπα Τομπούλη και η Μάνια Παπαδημητρίου συνεργάζονται για πρώτη φορά και ανεβάζουν στο θέατρο Φούρνος τη «ΓΥΑΛΑ», της Τζένης Δάγλα.
Η ΛΟΥΣΗ, μια Αθηναία στο σπίτι της
Και η ΛΟΥΣΗ, το χρυσόψαρο στη γυάλα
Η “Γυάλα” της Τζένης Δάγλα ρίχνει μια λοξή και αντισυμβατική ματιά στην σημερινή πραγματικότητα της Αθήνας μέσα από τις ιστορίες της Λούσης.
Η Λούση μιλάει για την ερωτική της απογοήτευση, τον παλιό της συμμαθητή, τον Στέλιο, τις παιδικές της αναμνήσεις, αλλά και για τα όσα συγκλονιστικά ζούμε σήμερα στην πόλη. Η Λούση έχει για συντροφιά το χρυσόψαρό της στη γυάλα. Με απίστευτη ενεργητικότητα και χιούμορ και παρά τις απογοητεύσεις της, η Λούση, μιλάει ακατάπαυστα, ενώ όλα -ερωτικές προδοσίες και ιστορίες καθημερινής τρέλας- λέγονται με φόντο την Αθήνα της κρίσης και των ανθρώπων που καταφθάνουν σε αυτήν αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.
Ένα κείμενο με ενδιαφέρουσα δραματουργία από μία νέα ελληνίδα συγγραφέα.
_Ταυτότητα της Παράστασης_
Κείμενο : Τζένη Δάγλα
Δραματουργική Επεξεργασία – Σκηνοθεσία: Άσπα Τομπούλη
Επιμέλεια σκηνικού χώρου κοστούμια: Χριστίνα Παπούλια
Σύνθεση ήχων μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Ιατρόπουλος
Φωτισμοί : Αποστόλης Τσατσάκος
Video: COM.ODD.OR
Φωτογραφίες Πρόβας: Παύλος Μαυρίδης
Φωτογραφίες Παράστασης: Ελένη Μολφέτα
Επιμέλεια Κίνησης: Φαίδρα Σούτου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ευθύμης Χρήστου
Παίζουν οι ηθοποιοί :
Μάνια Παπαδημητρίου, Ευθύμης Χρήστου
Παραγωγή : Θέατρο Φούρνος
Διάρκεια:65΄
Τιμή εισιτηρίου: 12€
Φοιτητικό: 8€
Άνω των 65: 10€
Ατέλειες και ανέργων: 5€


