Επισκέψεις Σχολείων

Η παιδική σκηνή του θεάτρου Φούρνος εκτός από τους θεατές που δέχεται κάθε σαββατοκύριακο στο χώρο του, έχει αναπτύξει μια μακρόχρονη επαφή με ιδιωτικά και δημόσια σχολεία καθώς παιδικούς σταθμούς. Με επισκέψεις σχολείων τις καθημερινές στο Θέατρο αλλά και με επισκέψεις του θιάσου στα σχολεία τα παιδιά έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις μας και στη συνέχεια με τους δάσκαλους  τους να επεξεργαστούν τις ιστορίες που παρακολούθησαν. Κάθε παράστασή μας εμπεριέχει ένα ξεχωριστό μήνυμα που αναπτύσσεται μέσα από την εξέλιξη του μύθου. Το “Μήλα Ζάχαρη Κανέλα” αναφέρεται στη δύναμη της θέλησης και στη χαρά της αλληλεγγύης. Το “Αγόρι με τα Μπλε Μαλλιά” μιλάει για τη διαφορετικότητα και τους φόβους ενός μικρού παιδιού και η “Ζαχαρένια Συνταγή” για τη δύναμη της αγάπης και πόσο σπουδαίο είναι να την μοιράζεσαι απλόχερα.
Ο ρόλος της δημιουργικής επαφής του παιδιού με το θέατρο είναι ανεκτίμητος. Έχουμε την χαρά να βλέπουμε πως το παιδί μαθαίνει να συμπαραστέκεται στους ήρωες του φανταστικού κόσμου, να συμμετέχει και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τον κόσμο του πραγματικού, ενώ ταυτόχρονα να διασκεδάζει και να ψυχαγωγείται, με τους ήρωες.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να απολαύσετε μαζί με τα παιδιά του σχολείου σας ένα μαγικό ταξίδι.
Για προγραμματισμό παραστάσεων στον Φούρνο παρακαλούμε καλέστε στο 210.6460748  ή στείλτε mail στο info@fournos-culture.gr
Το κόστος για μια παράσταση στο χώρο του Θεάτρου Φούρνος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών.
Οι παρατάσεις μας έρχονται και στο χώρο σας και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να παρουσιαστούν και σε αίθουσα διδασκαλίας. Η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης.
el